Cursus Iontoforese-Desincrustatie

Inhoud van de opleiding

Het leren werken met het Iontoforese apparaat en de behandelingen die met dit apparaat gegeven kunnen worden zoals: Iontoforese, dit is het insluizen van werkstoffen. Desincrustatie, dit is het verzepen van de huid en wordt vooral gebruikt als voorbehandeling bij een acne behandeling. Kataforese, dit is het herstellen van de zuurgraad van de huid.

Theorie:

In het theoriegedeelte wordt de theoretische kennis van de behandelingen en de mogelijkheden van het apparaat uitgebreid behandeld.

Praktijk:

 Uitleg van de apparatuur, wij werken met de apparatuur van Gharieni. Het leren werken met de apparatuur en het geven van de verschillende behandelingen zoals:

  • Iontoforese
  • Desincrustatie
  • Kataforese

Let op! Deze cursus is alleen voor cursisten met een diploma schoonheidsverzorging.

Lestijden

  • neem contact op met ons kantoor!

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 75,00. ​

Graag zien wij dat u zelf zorgt voor pen en papier voor het maken van aantekeningen. Wij vragen u ook om neutrale amandelolie mee te nemen, evenals een stoelhoes en handdoeken. Wij zien u graag in de praktijk met witte werkkleding en korte nagels (volgens de hygiëneregels). Bij deze cursus werkt u op modellen. Hiervoor dient u zelf zorg te dragen.

Cursus Iontoforese-Desincrustatie

1 dagdeel

Brancheniveau 3

Certificaat Instituut Dangremond

€ 75,00

Data

Op de hoogte blijven

Momenteel hebben we nog geplande data staan voor de opleiding Cursus Iontoforese-Desincrustatie.
Wil je op de hoogte gehouden worden als we een nieuwe datum hebben gepland? Vul hier jouw gegevens in en je ontvangt een melding zodra we weer een datum gepland hebben voor deze opleiding!

Ja, ik wil weten wanneer deze opleiding start!