Begindatum

13 maart 2021

 

Lesgeld

€750,-  

Opleidingsduur

5 maanden 

Niveau

Brancheniveau 4 

Diploma

Erkend branchediploma 

Erkenning

ProVoet/Bravo 

Specialistische technieken 

 

Lestijden

De brancheopleiding bestaat uit 11 dagdelen en de lessen zijn op zaterdagmorgen en zaterdagmiddag. De ochtendles begint om 9.30 uur en eindigt om 12.30 uur, de middagles begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

 • Zaterdag 13 maart 2021 ('s ochtends en 's middags)

 • Zaterdag 20 maart 2021 ('s ochtends en 's middags)

 • Zaterdag 27 maart 2021 ('s ochtends en 's middags)

 • Zaterdag 10 april 2021 ('s ochtends en 's middags) 

 • Zaterdag 24 april 2021 ('s ochtends)

 • Zaterdag 22 mei 2021 ('s ochtends)

 • Zaterdag 5 juni 2021 ('s ochtends)

U kunt deze opleiding, samen met risicovoet en ondernemersvaardigheden in één schooljaar volgen, maar u kunt ook uw eigen tempo aanhouden (de onderdelen zijn los te volgen). Het minimale aantal deelnemers in deze groep is 6 en het maximale aantal deelnemers is 12.

Inhoud van de opleiding

In de brancheopleiding Specialistische Technieken leer je alles over nagelbeugeltechnieken, nagelcorrecties, drukvrij leggen en het maken van orthesen. Het minimaal aantal deelnemers in een praktijkgroep is 6 en het maximaal aantal deelnemers is 12. 

Toegekende accreditatiepunten: 24

 

Kosten

 • Cursusgeld € 750,00.

 • Leerboeken ca. € 120,00

 • Examengelden (examen op locatie van Dangremond) ca. € 325,00. U betaald hiervan € 50,00 aan Instituut Dangremond vooraf aan het eerste theorie-examen en het restant wordt door het examenbureau TCI geïncasseerd.Dit is het totaal bedrag voor 1 theorie examen en 1 praktijkexamen.

 • U dient zelf te beschikken over lesmaterialen, indien u alle materialen die gebruikt worden in de lessen wilt aanschaffen kost dit pakket +/- € 300,- natuurlijk is het ook toegestaan om met eigen producten te werken, u ontvangt vooraf altijd een overzicht van het productenpakket dat u nodig heeft.

 

Betalingsregeling: het cursusgeld kan in 3 termijnen betaald worden.

De totale kosten zijn exclusief de kosten van de door u aan te schaffen materialen!

Het minimale aantal deelnemers voor deze cursus is 6

 

Waarom Instituut Dangremond?

Instituut Dangremond leidt op voor het erkende branchediploma schoonheidsspecialist niveau 3, pedicure branchediploma niveau 3 en het medisch pedicure diploma op niveau 4.  Dat betekent dat wij laten examineren door een (branche) erkend examenorgaan.

Met dit diploma kunt u zich aansluiten bij de brancheorganisatie ANBOS en ProVoet.

Instituut Dangremond is C.R.K.B.O. geregistreerd, hierdoor is het lesgeld van onze opleidingen vrijgesteld van B.T.W.


We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt!

Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio Den Haag en omstreken!

Kleine groepen dus persoonlijke aandacht, wij werken in de praktijkgroepen met maximaal 12 deelnemers dus iedereen krijgt voldoende aandacht tijdens de les.

Alle opleidingen en cursussen zullen vanaf september 2018 gegeven worden op onze nieuwe locatie in Rijswijk, de uitstraling en niveau van oplevering zijn van zeer hoge kwaliteit, tevens kunt u hier gratis parkeren en de aangrenzende overdekte parking. Groot voordeel voor de leerlingen is dat we onder een dak zitten met onze groothandel, u kunt dus heel makkelijk en snel uw eigen producten aanschaffen.

Alle examens (praktijk en theorie) zullen vanaf september afgenomen worden op onze nieuwe locatie in Rijswijk, u kunt uw examens daar dus afleggen in de voor u vertrouwde omgeving.

 

© 2020 Instituut Dangremond

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon