Begindatum

Lesgeld

meerdere startdata 2021 

€300,- 

Opleidingsduur

4 dagdelen  

Niveau

Brancheniveau 4 

Diploma

Erkend branchediploma 

Erkenning

ProVoet/Bravo 

Ondernemersvaardigheden 

 

Inhoud van de opleiding

!!! LET OP !!!

Als je de opleiding Pedicure en/of Schoonheidsverzorging gedaan hebt en al in het bezit bent van het diploma ondernemersvaardigheden niveau 3, neem dan contact op met kantoor voor een aangepast rooster om te up-graden naar niveau 4.

In deze brancheopleiding leer je over diverse ondernemersvaardigheden, onder andere door middel van het maken van een portfolio.

Toegekende accreditatiepunten: 12

Cursisten met een geldig AOV-diploma,waarin personeel en organisatie is meegenomen, krijgen vrijstelling voor dit onderdeel op basis van de vrijstellingenlijst die op 31 augustus 2011 door het Platform Branchediploma Voetverzorging is vastgesteld.

Lestijden

De brancheopleiding duurt 4 dagdelen en wordt op maandagavond gegeven van 18.45 uur tot 21.30 uur.

Cursusdagen

  • 19 april 2021

  • 10 mei 2021

  • 13 september 2021

  • 4 oktober 2021

Pedicures kunnen deze opleiding samen met Specialistische technieken en Risicovoet in één schooljaar volgen, maar ook een eigen tempo aanhouden (de onderdelen zijn los te volgen). Schoonheidsspecialistes kunnen deze opleiding samen met Acne, Huidverbeterende massage, Shiatsu massage en Additionele behandelingen in één schooljaar volgen, maar ook een eigen tempo aanhouden (de onderdelen zijn los te volgen). Graag zien wij dat u zelf zorgt voor pen en papier voor het maken van aantekeningen.

 

Het minimale aantal deelnemers in deze theoriegroep 6 en het maximale aantal deelnemers is 24.

 

Kosten

  • Lesgeld € 300,00

  • Examengelden (examen op locatie van Dangremond) ca. € 200,00. U betaald hiervan € 25,00 aan Instituut Dangremond vooraf aan het eerste theorie-examen en het restant wordt door het examenbureau TCI geïncasseerd.

  • Betalingsregeling: het cursusgeld kan in 2 termijnen betaald worden.

 

Waarom Instituut Dangremond?

Instituut Dangremond leidt op voor het erkende branchediploma schoonheidsspecialist niveau 3, pedicure branchediploma niveau 3 en het medisch pedicure diploma op niveau 4.  Dat betekent dat wij laten examineren door een (branche) erkend examenorgaan.

Met dit diploma kunt u zich aansluiten bij de brancheorganisatie ANBOS en ProVoet.

Instituut Dangremond is C.R.K.B.O. geregistreerd, hierdoor is het lesgeld van onze opleidingen vrijgesteld van B.T.W.


We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt!

Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio Den Haag en omstreken!

Kleine groepen dus persoonlijke aandacht, wij werken in de praktijkgroepen met maximaal 12 deelnemers dus iedereen krijgt voldoende aandacht tijdens de les.

Alle opleidingen en cursussen zullen vanaf september 2018 gegeven worden op onze nieuwe locatie in Rijswijk, de uitstraling en niveau van oplevering zijn van zeer hoge kwaliteit, tevens kunt u hier gratis parkeren en de aangrenzende overdekte parking. Groot voordeel voor de leerlingen is dat we onder een dak zitten met onze groothandel, u kunt dus heel makkelijk en snel uw eigen producten aanschaffen.

Alle examens (praktijk en theorie) zullen vanaf september afgenomen worden op onze nieuwe locatie in Rijswijk, u kunt uw examens daar dus afleggen in de voor u vertrouwde omgeving.

 

© 2020 Instituut Dangremond

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon