Cursusdagen

Lesgeld

26 november 2020

 

€ 125,00 

Niveau

Brancheniveau 3 

Certificaat

Instituut Dangremond 

2 dagdelen 

Cursusduur

Inhoud van de opleiding

Penseelmassage is een ontspannende massage die wordt uitgevoerd op bijzondere muziek met twee penselen van eekhoorn-, pony- of marterhaar. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannend effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid. Door middel van een 'kettingreactie' ontspannen ook de dieper gelegen gezichtsspieren.

Penseelmassage wordt uitgevoerd tijdens diverse gezichtsbehandelingen. Er worden geen huidverschuivingen gemaakt en er komt geen crème of olie aan te pas. Daarom is penseelmassage met name geschikt voor de verouderde en de (over-)vette huid.

Lestijden

De cursus bestaat uit twee dagdelen (1 dag) en wordt op donderdag gegeven van 9.30 uur tot 15.00 uur. Na afloop van de cursus wordt een schoolcertificaat uitgereikt.

Cursusdag

  • 26 november 2020

 
 

Cursus penseelmassage 

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 125,00.

De deelnamekosten zijn inclusief penselenset.

Graag zien wij dat u zelf zorgt voor pen en papier voor het maken van aantekeningen. Wij vragen u ook om neutrale amandelolie mee te nemen, evenals een stoelhoes en handdoeken. Wij zien u graag in de praktijk met witte werkkleding en korte nagels (volgens de hygiëneregels). Bij deze cursus werkt u op elkaar. 

Het minimale aantal deelnemers van deze cursus is 4, het maximale aantal deelnemers is 8.

 

Waarom Instituut Dangremond?

Instituut Dangremond leidt op voor het erkende branchediploma schoonheidsspecialist niveau 3, pedicure branchediploma niveau 3 en het medisch pedicure diploma op niveau 4.  Dat betekent dat wij laten examineren door een (branche) erkend examenorgaan.

Met dit diploma kunt u zich aansluiten bij de brancheorganisatie ANBOS en ProVoet.

Instituut Dangremond is C.R.K.B.O. geregistreerd, hierdoor is het lesgeld van onze opleidingen vrijgesteld van B.T.W.


We werken met de beste docenten uit het werkveld. Aan de hand van de nieuwste technieken en producten ga je aan de slag. En door het hoge niveau is de kans groot dat je meer uit je opleiding haalt, zodat je er in je werk meer profijt van hebt!

Niet voor niets staan we aangeschreven als hét adres voor schoonheidsbehandelingen in de regio Den Haag en omstreken!

 

© 2020 Instituut Dangremond

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon