Programma OPEN DAG zaterdag 8 april 2017

Op onze open dag geven wij op onderstaande tijdstippen een mini theorieles, zodat u een idee kunt krijgen hoe de lessen gegeven worden en hoe het weer is om in de schoolbanken te zitten.

Wij starten om 10.30 uur, 11.30 uur en 13.00 uur een les van circa 15 minuten. Daarna is er tijd genoeg om de boeken in te kijken en eventueel de vragen te stellen aan de docenten.

In het praktijklokaal kunt u alvast een beetje proeven van de praktijkles schoonheidsverzorging, voetverzorging/pedicure en visagie.                                     Onze leerlingen vinden het leuk om het een en ander aan u uit te leggen en het u onder begeleiding zelf uit te laten proberen. Natuurlijk zijn er ook docenten aanwezig waaraan u eventueel vragen kunt stellen.                                                                                         Voor de schoonheidsverzorging en pedicure opleiding hebben we geen vaste programmatijden.   Voor de visagie opleiding zijn er diverse demo’s/lessen op verschillende tijdstippen.

Programma:

  • 10.15 uur foundation
  • 11.00 uur shapen
  • 11.45 uur ogen
  • 12.30 uur wenkbrauwen
  • 13.15 uur mond

Inschrijven is niet nodig. U bent van 10.00 uur tot 14.00 uur van harte welkom!